Skip to main content


Region slavi na otvorenom, Crna Gora u zatvoreni, ugostitelji u Herceg Novom nezadovoljniHerceg Novi

Crna Gora je poznata po ekskluzivnim novogodišnjim proslavama, na otvorenom, Budva, Kotor, Tivat, Herceg Novi, koje su prije pandemije privlačile hiljade gostiju iz cijelog regiona.

Opšta je konstatacija da nema logike da se ne može slaviti na otvorenom, a da je dozvoljeno u zatvorenom, u restoranima.

“Radno vrijeme restorana, kafića, ugostiteljskih objekata i hotela tokom novogodišnje noći ograničava se do 1 sat poslije ponoći, uz kovid potvrde, a muzika uživo dozvoljena je samo od 20 do 1 sat“, objavila je ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović na press konfrenciji prilikom predstavljanja novih mjera koje važe do 12. januara.

Novljanski ugostitelji su se pripremili za Novogodišnju noć, neki već pred izmakom snaga od konstantnih pritisaka i novih ograničenja. 

Milena Milić iz grupacije Casa del Mare  je najavila gala večeru uz Andrijanu Božović u tom objektu, uz poštovanje postojećih mjera.
Club Casa zbog postojećih mjera mijenja svoj plan i umjesto noćnog kluba radiće terasa uz DJ-a na novogodišnju noć.
Bogota Cafe iz Igala će prirediti živu svirku uz vidno nezadovoljstvo zbog postojećih mjera koje su se mijenjale iz dana u dan, na štetu ugostitelja.
Pub Got organizuje svirku, koja će takođe biti organizovana uz poštovanje postojećih epidemioloških mjera.
Hotel Play je otkazao večeru uz živu muziku, iako je platio avanse muzičarima.
U hotelu Lazure Marina&Hotel će biti održana gala večera.
Milan Antonić  iz Central Pub-a i Republic Pub-a za Radio Jadran je izjavio da neće organizovati živu muziku zbog neizvjesnosti epidemioloških mjera, ipak poručuje da su svi gosti dobrodošli u skladu sa epidemiološkim preporukama. Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare