Revijom Sanje Matijević počeo 4. Internacionalni modni festivalFoto: MediaBiro

Izvršni direktor Porto Montenegra Dejvid Margason kazao je je da mu je drago što su se,  vratili sa revijama na tradicionalno mjesto, ,,Synchro”.

“Drago mi je da je naša fantastična partnerka Vesna Mandić sa njenom ,,Fabrikom” opet tu sa nama. Dvije predivne večeri su pred nama. Uživajte u revijama “kazao je Margason,  I tom priliko najavio rad na proširenju ,,Synchra”.

Organizatorka, i  vlasnica modne agencije ,,Fabrika” Vesna Mandić istakla je da je veoma srećna što su uspjeli da naprave ,,ovako spektakularan program.” 
–“Zahvaljujem se svima vama, našim gostima i ekipi Porto Montenegra. Zadovoljstvo je sarađivati sa vama “ rekla je Mandić.

Tivćanka Sanja Matijević petnaest godina bavljenja modom proslavila je predstavljanjem kolekcije ,,YoUnique”.

U čast petnaest godina prikazano je petnaest modela. Dominirale su bijela i crna, od kompleta do asimetričnih haljina, uskih i lepršavih, sakoa sa zanimljivim prorezima, mrežastih kombinacija do interesantnog detalja u obliku šlica na leđima sakoa. Linije su bile čiste i dobro skrojene

Nakon nje, dizajnerka rođena u Beogradu, koja se usavršavala u Firenci i Njujorku, Tamara Jarić prikazala je kolekciju ,,Timeless Cruise”. Svjetsku premijeru novog brenda ,,Balestra” organizatori su ostavili za kraj.

FF Porto Montenegro zatvara se sjutra događajem ,,Tribute to Pierre Cardin”.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članciNajnovije


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga