Sjutra počinje Forum kreativnih industrija i medija u KotoruFoto: Media Biro

“Pored zvaničnog programa koji počinje u četvrtak na Ljetnjoj pozornici, imaćemo i krstarenje brodom, gdje će muziku puštati Mapo kiz, dirigent RTSa. Nakon toga, uslijediće žurke po gradu, dok će u petak veče dobra zabava biti upriličena u Maksimusu gdje će nastupiti Who see klapa i Sarajevo matine”, kazala je ona.

Gačević je istakla da  su organizovane i dodjele nagrada CIM Medai Awards, gdje će, kako je navela, nagrade biti dodijeljenje najkreativnijim marketinškim agencijama iz regiona.

“Odlučili smo da ustanovimo CIM nagradu, koja će se dijeliti svake godine ljudima iz Crne Gore, istaknutih u dijelu filma, muzike i kreativnih industrija. Ove godine smo se jednoglasno  odlučili da dobitnik ove nagrade bude Zoran Proročić, kotorski umjetnik i muzičar, čije hitove svi pamtimo.Napomenula bih da će upravo  njegovom numerom, Kotorski hor otvoriti ovogodišnji CIM”, rekla je Kristina Gačević.

Organizatori događaja su BHM Agency i NVO ART365, dok su pokrovitelji Opština Kotor, Kulturni centar Nikola Đurković i Turistička organizacija opštine Kotor.

Više informacija o samom događaju, programu i učesnicima možete naći na zvaničnom sajtu CIM Forum-a: https://mediaforum.me/Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga