• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Sofronijević: Dogodine ćemo praviti nove pjesme, ove godine smo željeli da pokažemo kakve muzičare imamo

Sofronijević: Dogodine ćemo praviti nove pjesme, ove godine smo željeli da pokažemo kakve muzičare imamoFoto:Jadran Trebinje/Aleksandar Milićević

-Mislim da je festival jako uspio, jer je ovo kvalitetna muzička priča. Ovo treba da preraste u tradiciju i da dogodine pravimo nove pjesme. Potrudili smo da bude pravi koncertni zvuk, mnogobrojna publika je pjevala sa nama u glas. Hvala na povjerenju, orkestar i ja smo uživali. Hvala Gradu Sunca na gostoprimstvu i organizatoru za čast koju su nam ukazali. Izabrali smo najbolje kandidate i doveli ih u grad Trebinje, oni su zaista dali svoj maksimum- kazao je Sofronijević.
image005

Prema riječima muzičkog direktora orkestra „Aleksandar Sofronijević“ u narednim godinama Festival „Najlepši grad najljepša pjesma“ mogao bi da iznjedri neke nove hitove narodne muzike.

-Nadam se da ćemo dogodine praviti festival da pravimo nove pjesme, pa da pobijedi najbolja , ali je lijepo da smo ove godine pokazali kakve muzičare imamo- zaključio je Sofronijević.

Oduševljenje koncertom i festivalom nije krio ni Željko Samardžić. U Trebinje rado dolazi i privatno, a ovo je bila prilika za susret sa kumovima i prijateljima koji su čak i iz Australije došli da uživaju u dobroj muzici.

-Nakon koncerta nisam mogao da spavam držao me je dugo adrenalin. Hercegovina me nije iznevjerila. Zaista mi je bilo predivno i to se osjećalo od početka do kraja koncerta- rekao je Samardžić.
image006

 Generalni sponzor Festivala „Najlepši grad, najljepša pjesma“ , koji organizuje Adria-Jadran medijska grupa,  je Telekom Srbija. Posljednje večeri festivala nastupiće „Trio gušt“, koncert počije u 21:00h.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga