• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Spreman masakr na groblju: Da li je ovo razlog odlaganja sahrane Gorana iz Herceg Novog, ubijenog na Pagu?

Sahrana početkom naredne nedelje

Spreman masakr na groblju: Da li je ovo razlog odlaganja sahrane Gorana iz Herceg Novog, ubijenog na Pagu?

Sahrana “škaljarca” Gorana Vlaovića (38) iz Herceg Novog, koji je ubijen 25. avgusta na Pagu, odložena je juče iz bezbjednosnih razloga. Kako nezvanično saznaje Republika, za poslednji oproštaj porodice od Vlaovića sve je bilo spremno na Novom bežanijskom groblju, ali je sahrana odložena jer je do najužeg kruga njegovih prijatelja stigao podatak da je, navodno, šef “kavčana” Radoje Zvicer isplanirao masakr na groblju.Kontaktirano je i s policijom, koja je procijenila da sahranu treba pomjeriti za neki drugi dan, pa je tako i učinjeno.

“U policiji znaju da na slobodi još ima pripadnika “kavačkog klana” iz zločinačke srpske filijale Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a na groblju se očekivao izvjestan broj Vlaovićevih prijatelja koji su u ratu s njima, pa je savjetovano da se sahrana pomjeri. Takođe, odlučeno je da će Vlaović iz mrtvačnice direktno biti dovezen do grobnog mjesta, a ne u kapelu i da ispraćaju prisustvuje samo porodica. Da bi ispratili ko je sve došao na sahranu, tog dana na groblju biće i inspektori u civilu”, navodi dobro obavješten izvor iz policije.

On napominje i da je bilo nagovještaja da će se na sahrani pojaviti i igrači poput Filipa Koraća, za čiju glavu Radoje Zvicer navodno nudi pola miliona eura. Korać je, kao i Vlaović, jda se pojavljuje u javnosti. Korać je snimljen samo 2013. na sahrani Nikole Bojovića, ubijenog brata velikog prijatelja Luke Bojovića. Koliko je omražen među “kavčanima”, govori i činjenica da su Velja Nevolja i njegova kriminalna grupa na leđima jedne žrtve noževima izrezbarili “Korać pi*ka”.

Iako se o Vlaoviću malo zna, on je, prema svim podacima iz istrage koje su objavili mediji u regionu, dugo praćen i, kako se sumnja, ubijen baš po nalogu suparničkog klana – “kavačkog”. Za njegovu egzekuciju unajmljen je državljanin Srbije Kragujevčanin Duško Tanasković, koji je uhapšen na plaži Zrće 15 minuta nakon likvidacije.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga