Skip to main content


Spriječeno prihranjivanje plaže na Kalardovu
Upravi za inspekcijske poslove opštine Tivat jutros su prijavljeni nelegalni radovi na lokaciji nekadašnjeg plažnog bara „Orange“ na Kalardovu.

Po prijavi građana, službenici Sekretrijata za inspekcijski i komunalni nadzor odmah su izašli na lice mjesta, kazao nam je rukovodilac sektora komunalne policije Gvozden Balšić istakavši da su na pomenutoj lokaciji zatekli veliku količinu pijeska na jednoj gomili, namjenjenu za prihranu plaže:

„Zatekli smo kamione i bagere firme „Take Off“, koji su planirali da taj pijesak iskrcaju na plažu. Ista firma je bez ikakvih građevinskih dozvola započela gradnju privremenog objekta. Radnicima je naloženo da prekinu sve radove i uklone pijesak dok firma ne pribavi potrebnu dokumentaciju, što su i uradili. Radovi su obustavljeni i ukoliko investitor ne obezbjedi dozvole za gradnju, mi ćemo ukloniti taj započeti privremeni objekat. Obavijestićemo i Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom o ovom incidentu, kako bi utvrdili da li ima elemenata za postupanje iz njihove nadležnosti“, kazao je Balšić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci