Supruga predsjednika Vlade Jasminka Krivokapić otvorila diplomatski Božićni bazarFoto: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Gospođa Krivokapić je izrazila zahvalnost  Međunarodnom klubu žena, ambasadama u Crnoj Gori, kao i svim privrednicima, humanistima i volonterima koji su uzeli učešće u akciji koja ima za cilj da nas još jače poveže, kako bi u prijateljskom savezništvu i u budućnosti činili dobra djela koja ne poznaju granice. 

„Veliki ljudi čine velika  djela, a ta djela ostaju zauvijek upamćena i kroz njih žive. U ovo teško vrijeme, kada smo svi pogođeni pandemijom, Međunarodni klub žena je, uz pomoć ambasada, još jednom pokazao svoju humanost i pomaže onima kojima je to najpotrebnije“ kazala je Krivokapić.

Ona je tokom govora zamolila sve prisutne da minutom ćutanja odaju poštu preminulima od posljedica koronavirusa.

„Neka najradosni hrišćanski praznik rođenja Isusa Hrista, ispuni nasa srca ljubavlju, duh spokojem, a tijelo zdravljem. Hvala vam svima  još  jednom, što ste se odazvali u ovolikom broju. Nadam se da ćemo se češće sjećati  onih kojima je to najpotrebnije. Neka ova manifestacija bude početak svih naših dobrih djela, neka  osvijesti našu ljudskost, i da uvijek, koliko god smo u mogućnosti, pomognemo jedni drugima i ne zaboravimo taj osećaj za bližnjeg. Želim vam srećne predstojeće praznike i zahvaljujem vam na povjerenju i pažnji kojih ste me danas udostojili,“ kazala je Krivokapić.

Krivokapić je nakon zvaničnog otvaranja Diplomatskog bazara obišla štandove i donirala sredstva u vidu kupovine nacionalnih proizvoda.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services