Tivat

Tivat: Počeli radovi na stadionu

Na stadionu u Velikom gradskom parku krenuli su radovi kako bi se i infrastrukturno ispunili uslovi da Arsenal u Tivtu igra prvoligaške utakmice.
Na stadionu u Velikom gradskom parku krenuli su radovi kako bi se i infrastrukturno ispunili uslovi da Arsenal u Tivtu igra prvoligaške utakmice.


Foto: Radio Tivat

Postojeća tribina prenesena je iza gola na betoniranu podlogu. Odrađeni su betonski radovi u dužini od 120 metara kako bi se montirala nova tribina dužine 80 metara sa 600 sjedećih mjesta. Ulaz na tu tribinu biće omogućen sa oba ulaza i kompletan pristup će biti upristojen. Takođe na jednom dijelu iza gola u izradi je trening boks za zagrijavanje igrača.

“Tehnički ulaz će konačno biti definisan i bez problema klub će moći da primi autobus gostujućih ekipa, vozila vatrogasne, policije i Hitne službe. Ono što javnost najviše zanima jeste zamjena postojeće podloge koja kreće kroz par nedjelja i izgradnja novih klupskih prostorija i svlačionica. Da nije bilo skupštinske blokade i da je donesena odluka o davanju terena na korišćenje FK “ARSENAL” od strane njegovog osnivača Opstine Tivat, ovi projekti bi već bili u fazi realizacije.

Sada imamo situaciju da kompletan posao nose Opština Tivat i Fudbalski Savez Crne Gore. Radovi na rekonstrukciji stadiona i prilagođavanju uslova Prve lige koštaće preko 700 000.

Najveći teret će podnijeti FSCG koji učestvuje sa 80% potrebnih sredstava”- saopšteno je iz kluba.

Uprava kluba je do sada svako obećanje ispunila,tako da smo na dobrom putu da ispunimo i obećanje igranja Prve lige u Tivtu- poručili su.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services