• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Tokom manifestacije „Od Božića do Božića“ radnici službe “Čistoća” imali povećan obim posla

Kotor

Tokom manifestacije „Od Božića do Božića“ radnici službe “Čistoća” imali povećan obim posla

Tokom manifestacije „Od Božića do Božića“ radnici službe “Čistoća” imali su povećan obim posla, kažu u Komunalnom preduzeću.
Tokom manifestacije „Od Božića do Božića“ radnici službe “Čistoća” imali su povećan obim posla, kažu u Komunalnom preduzeću.Direktorka Miljana Đurišić za Radio Kotor objašnjava da je tokom prazničnih dana angažovan veći broj radnika koji su bili zaduženi za čistoću u gradu te da je rad na terenu bio organizovan u tri smjene.

“Svjedoci smo posjete velikog broja gostiju, posebno u novogodišnjoj noći, kada su naši radnici nakon proslave sakupili četiri tone otpada u roku od pet sati. Grad je bio očišćen i opran prije dolaska kruzera koji je prvog januara uplovio u Luku Kotor. Odrađen je veliki posao i ovom prilikom se zahvaljujem i čestitam kompletnoj ekipi” – kaže Đurišić.

Kako navodi, komentari sugrađana po pitanju čistoće grada tokom praznika su, takođe, pozitivni, a to ih posebno raduje.

“Tokom ostalih dana kada je organizovana manifestacija “ Od Božića do Božića”, radnici su u tri smjene održavali čistoću u gradu, sa povećanim brojem izvršilaca u noćnoj smjeni, a osim sakupljanja otpada imali su obavezu da svake večeri operu Stari grad i gradsku rivu. Da su odradili dobar i kvalitetan posao, potvrdu smo dobili od brojnih građana, a to nam je posebno važno” – kaže Đurišić.

Jučerašnja kiša, dodaje, nije izazvala veće probleme.

“Svi veći kanali su prethodno očišćeni, pa nismo zabilježili dodatan obim posla usljed padavina” – zaključuje Đurišić.

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga