• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • U Baru uhapšene dvije osobe zbog ugrožavanja sigurnosti i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti

UPRAVA POLICIJE

U Baru uhapšene dvije osobe zbog ugrožavanja sigurnosti i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti

Policijski službenici barske policije podnijeli su krivične prijave protiv dvije osobe zbog krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti i krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Policijski službenici barske policije podnijeli su krivične prijave protiv dvije osobe zbog krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti i krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Bar je 22. avgusta u 09.55 časova menadžer jednog stambenog kompleksa u ovom gradu, prijavio vlasnika jednog od stanova u kompleksu, R.D. Nakon verbalne prepirke, R.D. je uputio prijeteće riječi oštečenom i u predjelu lica, koristeći biber sprej, isprskao lice koje je prijavilo događaj i još jednu osobu.

O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji se izjasnio da se u radnjama R.D. stiču elemenati bića krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti. Po nalogu tužioca R.D. je lišen slobode i priveden postupajućem tužiocu u zakonskom roku.

Osim toga, istoga dana, barska policija je uhapsila i G.M. koji je verbalno uznemiravao zaposlene Islamskog centra u Starom Baru. On je nakon toga u prostorijama dežurne službe upućivao policijskim službenicima riječi prijeteće sadržine, uz prijeteću gestikulaciju.

Sa događajem je upoznat nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivična djela ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga