Skip to main content


razmjene vatre

U Podgorici u razmjeni vatre sa policijom ubijen Fadil Koljenović

Podgoričanin Fadil Koljenović ubijen je danas u razmjeni vatre sa policijom, saopšteno je iz Uprave policije.
Podgoričanin Fadil Koljenović ubijen je danas u razmjeni vatre sa policijom, saopšteno je iz Uprave policije.Policija je radeći na rasvjetljavanju događaja u kojem su jutros u dvorište porodične kuće  policijskog službenika Eća Mervana, u podgoričkom naselju Konik bačene dvije eksplozivne naprave od kojih je jedna aktivirana identifikovala dva osumnjičena lica Fadila Koljenovića i R.A.

“Prilikom hapšenja u naselju Konik, Kolejnović je otvorio vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrijebili vatreno oružje usljed čije upotrebe je F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje ljekarske pomoći. On je usljed zadobijenih povreda preminuo”, kazali su iz Uprave policije.

R.A. je uhapšen i priveden u službene prostorije.

“Uviđajne radnje u saradnji sa nadležnim tužilaštvom su u toku, a o dalje preduzetim aktivnostima će javnost biti blagovremeno obeviještena”, zaključili su u Upravi policije.

Fadila Koljenovića je prošle godine hapšen zbog sumnje da je zajedno sa bratom prijetio policijskim službenicima.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci