U Portonovi stiže 100 egzotičnih automobilaFoto: Boka news

Predstavljajući specijalno dizajnirane superautomobile, OneLife Rally nije događaj samoza ljubitelje automobile, već za sve one koji cijene vrhunski kvalitet i neprikosnoven dizajn.

Ovaj događaj privlači najuspješnije ljude iz raznih industrija, pa je tako predstavlja i sjajnu priliku da se sakupi novac i donira u dobrotvorne svrhe. Vozači i učesnici svake godine doniraju novac za djecu, a ove godine, prikupljena sredstva doniraće se Dječijem domu „Mladost“ iz Bijele, Dječijem domu „Maestral“ iz Splita i Dječijem domu „Malči Beličeve“ iz Slovenije. Uspostavlja se takođe OneLife Rally Fondacija.

Posjetioci ovogodišnjeg OneLife Rally-a moći će da vide automobile poput Ferarija, Lamborginija, Poršea, Bentlija, Maseratija i drugih. Portonovi će tako imati priliku da ugosti i zapažene goste iz svijeta biznisa i automobilske industrije, kao što su Endru Tejt, Vitalij Zdorovecki, Karl Runefelt i Ilija Ravlić. Događaj je podržan od strane brojnih međunarodnih korporacija, a partneri izdanja 2022. su OmegaPro i Betwinner. OneLife Rally je katalizator transformacija u ljudima, kompanijama, ali i unutar cijele regije. Njihova vizija je da nadograde sliku Balkana kao sigurne, dinamične regije koja raste i u kojoj se događaju jedinstvena životna iskustva. Organizatori vole da kažu:

“Filozofija je mjesto gdje sve počinje. Sve male ideje mogu prerasti u prijeko potrebnu promjenu… i kasnije postati novi standard. Ka tome je OneLife Rally Family usmjeren… ito mu je cilj,” kaže Nik Papič, direktor OneLife Rally-ja. “Vožnja je za nas filozofija. Ne takmičimo se niti vozimo zbog brzine, već samo volimo automobile, istraživanje novih mjesta, putovanja i uživanje u onome što svaki grad nudi. Želja nam je promijeniti način razmišljanja i osuđivanja ko šta posjeduje. Vjerujemo da ko ima više, može napraviti više dobrih stvari.” Super automobili ne znače samo brzinu i prestiž; takođe su simbol jedinstva.

Nije slučajno da OneLife Rally dolazi baš u Portonovi“, ističe Rashad Aliyev, izvršni direktor Portonovog. „Naš rizort je mjesto koje okuplja ljude koji cijene vrhunski dizajn i kvalitet, zbog čega ne sumnjam da će ova manifestacija privući i domaće, ali i regionalne goste sa istančanim ukusom. Ovo je još jedan dodatak našem većbogato isplaniranom kalendaru događaja, a mi smo više nego srećni da ponudimo nešto jedinstveno na crnogorskom primorju.”

OneLife Rally će se održati unutar Portonovog, 1. jula sa početkom u 15 sati.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga