Skip to main content


U susret festivalima: Adria-Jadran medijska grupa i Radio S potpisali Ugovor o strateškoj saradnjiSa potpisivanja ugovora

Sinergija najslušanijeg radija u Srbiji i Crnoj Gori sa Adria-Jadran medijskom grupom, garantuje da će nas ovo ljeto čekati zabava kakvu region nije vidio dugo godina.

Na festivalu „Skale“, pod sloganom „Naše more, naše skale“, učešće su potvrdile najrenomiranije zvijezde iz Crne Gore i regiona. Neka od više od 40 imena su: Bojan Marović, Željko Vasić, Sara Jo, Nevena Božović, Vladana Vučinić, Andrea Koevska, Ana Bebić, Milica Pavlović i mnogi drugi.

U avgustu nas očekuje muzički spektakl u Trebinju. Na prvom festivalu narodne muzike, čiji slogan glasi „Najlepši grad, najljepša pjesma“, učešće će, takođe, uzeti proslavljene zvijezde.

U subotu 20. avgusta festival će otvoriti Haris Džinović, a drugog dana Trebinjce i goste iz regiona zabavljaće Željko Samardžić.

Posljednja dva dana ovog spektakularnog muzičkog događaja rezervisana su za čak 40 imena mladih i renomiranih umjetnika iz regiona.

Adria Jadran medijska grupa, kao organizator festivala, zahvaljuje se Telekomu Srbija – Mtel-u, generalnom pokrovitelju festivala, što su još jednom prepoznali prave vrijednosti i omogućili da ovi događaji od nacionalnog značaja zasijaju punim sjajem.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci