• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Učesnici s nestrpljenjem iščekuju nastup na festivalu „Najlepši grad, najljepša pjesma“

Učesnici s nestrpljenjem iščekuju nastup na festivalu „Najlepši grad, najljepša pjesma“Foto: Jadran Trebinje/Aleksandar Milićević

Na festivalu će nastupiti i Dragan Marković. Publika ga pamti kao učesnika takmičenja „Nikad nije kasno“.

– Moja očekivanja su da uživam, kao što i hoću uz divne ljude, divne kolege, muzičare, a i uz vaše gostoprimstvo. Večeras ću pjevati Tominu prelijepu pjesmu koja je himna svakog muzičara „Pesme moje“. Ovo je zaista uživanje i onaj ko voli muziku, on uživa da li je festivalski ili takmičarski dio, tako da ako voliš muziku ne treba da bude drugačije. Od ljudi kao što su Aco Sofronijević i njegove kolege, očekuje se maksimum. Poruka svima je nemojte da razmišljate nego obavezno dođite, uživaćete – kazao je Dragan.

Jedan od učesnika je i mladi Miloš Čolić, koji će se predstaviti pjesmom „U lijepom starom gradu Višegradu“.

– Očekujem jedno prelijepo iskustvo. Velika mi je čast što ću nastupiti ispred orkestra Ace Sofronijevića. Nadam se da ću upoznati mnogo mladih i talentovanih ljudi, čast mi je inače što sam u Trebinju, koje je prelijep grad. Nastupiću i sa pjesmom, koja je u duhu sevdaha. Nadam se da ću pokupiti simpatije i pjesmom i izvedbom ovdje kod publike – rekao je Miloš.

milos fest

Milena Lazarević izvešće pjesmu „Zbog tebe“ od Merime Njegomir. Merima je bila njena dugogodišnja mentorka, pa će za nju ovaj nastup biti posebno emotivan.

– Drago mi je da postoji jedan ovakav festival u Trebinju. Zaista je malo festivala koji prezentuju pravu narodnu muziku na pravi način i čujem da će od sljedeće godine to biti festival na kome će se predstaviti nove narodne pjesme. Večeras se predstavljamo moje drage kolege i ja sa starim hitovima svih onih velikana narodne muzike, koji više nisu sa nama – rekla je Milena.

milena fest

Festival „Najlepši grad, naljepša pjesma“ počinje večeras i održava se u Gradu sunca.

Organizator je „Adria Jadran“ medijska grupa, u saradnji sa Radiom S. Generalni pokrovitelj festivala je Telekoma Srbija.

Publiku večeras očekuje koncert Harisa Džinovića, a nastupiće i 20 izvođača, koji će pjevati hitove legendi narodne muzike, u pratnji orkestra Aleksandra Ace Sofronijevića.

Ulaz je slobodan.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga