Uhapšen Đurović, osumnjičen za učestvovanje u ubistvu Radulovića
Novljanin Petar Đurović (34) uhapšen je juče zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i da je kao saizvršilac učestvovao u otmici i ubistvu Mila Radulovića, zvanog Kapetan.

„Juče je oko 15.30 časova u ulici Ivana Vujoševića slobode lišen P.Đ. (34) iz Herceg Novog zbog sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i da je u saizvršilaštvu izvršio krivično djelo otmica i ubistvo na štetu M.R. Sumnja se da je P.Đ. u više navrata u periodu od 14. oktobra do 21. decembra 2020. godine vršio fizičko obezbjeđenje otetog M.R., kao i da je kao saizvršilac učestvovao u njegovom ubistvu koje je izvršeno 21. decembra 2020. godine“, saopšteno je iz policije.

Podsjetimo, za otmicu Mila Radulovića osumnjičeni su Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, Marko Miljković poznatiji kao Mare Mesar i Nebojša Janković, kao i drugi pripadnici kavačkog kriminalnog klana. Oni su osumnjičeni da su 14. oktobra prošle godine, nakon što su ilegalno ušli na teritoriju Crne Gore, upali u kuću u Spužu u kojoj su se u tom trenutku nalazili Radulović, poznatiji kao Kapetan, Adis Spahić i Damir Hodžić. Odmah s vrata otvorili su vatru i usmrtili Spahić i Hodžića, dok su Kapetana oteli i odveli na drugu lokaciju.

Do sada nije bilo poznato da li je Kapetan definitivno ubijen, iako su svi dokazi, razgovori i fotografije koje je Belivukova grupa razmenjivala među sobom i s kavčanima, upućivali na to.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services