Herceg Novi i Podgorica

Uhapšen osumnjičeni za oduzimanje sedam vozila i dva razbojništva

Podgorička i hercegnovska policija tokom zajedničke akcije identifikovala je, locirala i uhapsila jednu osobu koja se sumnjiči za dva razbojništva i sedam oduzimanja vozila na teritoriji Podgorice i Herceg Novog, saopšteno je iz Uprave policije.
Podgorička i hercegnovska policija tokom zajedničke akcije identifikovala je, locirala i uhapsila jednu osobu koja se sumnjiči za dva razbojništva i sedam oduzimanja vozila na teritoriji Podgorice i Herceg Novog, saopšteno je iz Uprave policije.„Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, sprovodeći zajedničku aktivnost identifikovali, locirali i lišili slobode lice koje se sumnjiči za dva razbojništva i sedam oduzimanja vozila na teritoriji Podgorice i Herceg Novog“, poručili su iz policije.

Uhapšen je, kako ističu, N.Đ. (39) koji je u Podgorici, kako se sumnja, u šest navrata izvršio oduzimanje vozila od oštećenih lica od 1. do 14. marta, dok je jedno krivično djelo oduzimanje vozila izvršio na teritoriji Herceg Novog u ovom periodu.

„Takođe, sumnjiči se i za dva razbojništva u Herceg Novom, izvršena u januaru na štetu jednog maloprodajnog objekta u Igalu i poslovnice Pošte Crne Gore u Kumboru. N.Đ. je, kako se sumnja, iz maloprodajnog objekta u Igalu otuđio 8.000 eura, dok je iz poslovnice Pošte otuđio 1.500 eura“, saopštili su iz Uprave policije.

Isitiču da je identifikovan, uhapšen i danas će biti priveden postupajućim tužiocima na dalju nadležnost zbog sumnje da je izvršio krivična djela razbojništvo i oduzimanje vozila.

Vozila su, kako kaže, pronađena i vraćena vlasnicima.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services