BIVŠA DIREKTORKA „PLANTAŽA“

Uhapšena Verica Maraš

Bivša izvršna direktorica kompanije „Plantaže 13. jul“ Verica Maraš uhapšena je jutros zbog sumnje da je, u saizvršilaštvu, počinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.
Bivša izvršna direktorica kompanije „Plantaže 13. jul“ Verica Maraš uhapšena je jutros zbog sumnje da je, u saizvršilaštvu, počinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.„Specijalnom policijskom odjeljenju je dat obavezujući nalog za lišenje slobode V.M, zbog postojanja osnova sumnje da je, u saizvršilaštvu, učinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju“, saopštio je Radonjić za Portal RTCG.

On je u izjavi za Radio Crne Gore saopštio da je riječ o zaključenju vansudskog poravnanja između „Plantaža“ i OMP Inženjering iz Podgorice, u vezi čega se već sprovodi istraga protiv pojedinih okrivljenih članova Odbora direktora oštećenog društva i to po krivičnoj prijavi SPO, same kompanije i NVO Alternativa.

Maraš će, kako je kazao Radonjić, biti sprovedena kod državnog tužioca u zakonskom roku, a najkasnije 24 časa od trenutka hapšenja.

„Za to vrijeme će SPO prikupiti pojedine dokaze kroz pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi lice lišeno slobode, ali i iskoristiti za sastavljanje dopune i krivične prijave za krivično djelo“, kazao je Radonjić Radiju.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga