Vučinić

„Ukoliko se ignoriše problem u Meljinama, radikalizacija protesta opravdana“

Predsjednik Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije Maksim Vučinić pozvao je nadležne institucije da se uključe u rješavanje problema bolnice Meljine, kako bi u cilju najboljeg interesa građana Herceg Novog ova zdravstvena institucija nastavila redovno da funkcioniše.
Predsjednik Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije Maksim Vučinić pozvao je nadležne institucije da se uključe u rješavanje problema bolnice Meljine, kako bi u cilju najboljeg interesa građana Herceg Novog ova zdravstvena institucija nastavila redovno da funkcioniše.On je istakao da je na 18. sjednici skupšinskog tijela Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije pokušano da se institucionalno riješi problem bolnice Meljine.

Vučinić je, u saopštenju naveo da daje punu podršku Novljanima da budu istrajni u rješavanju ovog problema, i pozvao resorna ministarstva i poslanike parlamentarne opozicije da se odazovu na sastanak sjednice.

„Ukoliko inistucije sistema i dalje nastave da ignorišu ovaj problem radikalizacija protesta je opravdan način“, poručio je Vučinić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services