Skip to main content


U NASELJU DONJI ŠTOJ

Ulcinjanin uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina

Ulcinjanin H.L. (18) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina A.R. (20), u čijem pravcu je ispalio dva hica, nakon čega je pobjegao.
Ulcinjanin H.L. (18) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina A.R. (20), u čijem pravcu je ispalio dva hica, nakon čega je pobjegao.„Ulcinjskoj policiji je 30. avgusta u 01.13 časova prijavljeno da je u naselju Donji Štoj, ispred jedne porodične kuće došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane jednog lica ka oštećenom A.R. (20). Policija je izašla na lice mjesta gdje su zatečena četiri lica koja su dovedena u službene prostorije radi prikupljanja obavještenja u svojstvu građanina“, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako kažu, policija sumnja da je H.L. (18) sa još jednom osobom došao do kuće koju koristi A.R. i ispalio dva hica u pravcu oštećenog, odnosno njegovog vozila, kojom prilikom A.R. nije zadobio povrede.

Dodaju da je H.L. nakon toga uspio da pobjegne i da o svemu obavijesti brata koji je pozvao policiju.

„Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo – ubistvo u pokušaju, te je po njegovom nalogu H.L. uhapšen“, zaključeno je u saopštenju.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci