Unija pomoraca Crne Gore

Unija pomoraca Crne Gore pomaže ukrcaj

Jedan od prioriteta u radu Unije pomoraca Crne Gore – Kotor je i nalaženje posla za crnogorske pomorce, posebno one mlađe, a u tom cilju korisni podaci mogu se naći na portalu ove asocijacije na stranici „Agencije za ukrcaj“ https://www.unijapomoraca.com/me/agencije-za-ukrcaj/.
Jedan od prioriteta u radu Unije pomoraca Crne Gore – Kotor je i nalaženje posla za crnogorske pomorce, posebno one mlađe, a u tom cilju korisni podaci mogu se naći na portalu ove asocijacije na stranici „Agencije za ukrcaj“ https://www.unijapomoraca.com/me/agencije-za-ukrcaj/.Pomorci za sada mogu doći do kontakata sljedećih agencija za ukrcaj: Sikimic Marine Services, BCM, Perun Crewing Agency, SSM United LTD, BG Shipping Agency, BSM Crew Service Centar, Lučić Marine Services doo i MonteCrew doo.
Na portalu su kontakti Udruženja  agencija za posredovanje pri zapošljavanju pomoraca Crne Gore (AMCAM)

“Unija pomoraca je poslala upit agencijama članicama udruženja „AMCAM“ preko kojih plove naši članovi, tj. onima sa kojima imamo lijepu saradnju, za dozvolu objavljivanja njihovih kontakata ponaosob. Drago nam je da su skoro sve agencije dale svoj pristanak. Već duže vrijeme neke agencije iz okruženja su pokušale preko Unije da prezentiraju njihove potrebe za pomorcima, a kako to nije bilo izvodljivo odlučili smo se da uradimo ovu vrstu „oglasnika“. Naravno, dajući prednost lokalnim agencijama. Ovaj „oglasnik“ će se ažurirati prema ponudama koje nam budu pristizale, ali vrlo je važno napomenuti da Unija pomoraca nije posrednik pri zapošljavanju već je samo obezbjedila način da pomorci, kadeti i asistenti lakše dođu do kontakta, a agencijama stvorila mjesto gdje će moći oglasiti specifična potraživanja. Ova stavka, kao i pdf datoteke dokumenata potrebnih pri obnovi raznih certifikata u lučkim kapetanijama (na sajtu od prošle godine) umnogome olakšavaju način dolaska do informacija pomorcu, skraćuju čekanja u redovima i bezpotrebno gubljenje vremena.

Nadamo se da će se vremenom ova stranica upotpunjavati i otvoriti šansu nekome za zaposlenje. Samo da jedan pomorac uspije pronaći posao vrijedjelo je truda”, poruka je iz Unije pomoraca Crne Gore.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga