POTPISAN MEMORANDUM

Ustanova na Kakarickoj gori i bolnica u Dobroti potpisali memorandum o saradnji

Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci i Specijalna bolnica za psihijatriju u Dobroti potpisali memorandum o saradnji.
Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci i Specijalna bolnica za psihijatriju u Dobroti potpisali memorandum o saradnji.Memorandumom, koji su potpisali Dijana Milošević, direktorica ustanove, i Aleksandar Mačić, direktor bolnice, je precizirano da će pacijenti koji, nakon procesa medicinskog liječenja u bolnici, bude željeli da nastave rehabilitaciju biti upućivani u ustanovu.

– Potpisivanje memoranduma o saradnji će omogućiti unapređenje liječenja i rehabilitacije osoba koje su u problemu bolesti zavisnosti. Tokom posjete ZU Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, javna ustanova je donirala knjige za biblioteku i reklamni poster sa informacijama o tretmanu u javnoj ustanovi koji će biti postavljen na odeljenju za bolesti zavisnosti – saopštili su iz JU za smještaj rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga