• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Vila ni na nebu ni na zemlji: U ovakvim stanovima u Beogradu bi rado živio i Džejms Bond

Zavirite iza vrata najluksuznijih stanova u Beogradu na vodi

Vila ni na nebu ni na zemlji: U ovakvim stanovima u Beogradu bi rado živio i Džejms Bond

Ima tih enterijera koje smo navikli da gledamo samo u filmovima – na kraju dinamičnog dana glavni junak stiže u svoj besprekorno opremljeni penthaus pravo iz privatnog lifta i zaboravi na sve probleme dok pijucka vino kraj bazena na terasi. Ako ovako zamišljate život iz snova, znajte da je on bliže nego što mislite. Najljepše zgrade Beograda na vodi kao kruna krase luksuzni penthausi na vrhu, koji su za čitav nivo iznad svega viđenog na našim prostorima.
Ima tih enterijera koje smo navikli da gledamo samo u filmovima – na kraju dinamičnog dana glavni junak stiže u svoj besprekorno opremljeni penthaus pravo iz privatnog lifta i zaboravi na sve probleme dok pijucka vino kraj bazena na terasi. Ako ovako zamišljate život iz snova, znajte da je on bliže nego što mislite. Najljepše zgrade Beograda na vodi kao kruna krase luksuzni penthausi na vrhu, koji su za čitav nivo iznad svega viđenog na našim prostorima.Evo kako izgledaju te čudesne vile ni na nebu ni zemlji, u kojima bi uživao i legendarni Džejms Bond.

Pogled na rijeku iz prvog reda

Zamislite kupatilo sa balkonskim vratima koja vode na terasu, tako da u toploj kadi uživate praktično na otvorenom, gledajući zalazak sunca iznad Save. A kada napolju nije toliko toplo, energetski reset vam pruža vaša lična spa zona sa saunom. Ovo su samo neki od neprevaziđenih užitaka u Sky Villa dupleksima u BW Rivieri, smještenoj u prvom redu zgrada do rijeke, u  jednom zaista filmskom mikrokosmosu. Elegantni i u svakom detalju besprekorni stanovi nalaze se na uglovima zgrade, te se kroz staklene zidove pruža fascinantan pogled na rijeku i beogradske mostove. Prostrana dnevna soba sa duplom spratnom visinom i terasom koja gleda na Sava Promenadu savršena je kako za intimne događaje, tako i za veća okupljanja. Pogled na rijeku iz prvog reda pruža se i iz podjednako luksuznih dupleksa na vrhu zgade BW Perla, koji su dvostrano ili trostrano orijentisani, pa istovremeno gledaju i ka gradskom jezgru.

Kako izgleda živjeti u stanu koji je poput vidikovca? To će najbolje znati stanari penthausa u zgradama BW Nika i BW Eden, koje se nalaze nadomak nedavno rekonstruisanog Savskog trga i bujnog zelenila Savskog parka, na mjestu ukrštanja budućih linija metroa. Iz svih prostorija na uglovima zgrade pruža se veličanstven pogled od čak 270 stepeni na panoramu Beograda. I u ovim stanovima dnevne sobe imaju duplu spratnu visinu, sa galerijom na gornjoj etaži.

Život među zvijezdama

Onima koji od života traže najbolje od najboljeg namijenjen je najveći i najraskošniji dijamant u okviru Beograda na vodi – penthaus od 880 kvadrata čistog luksuza na vrhu zgrade BW Riviera. Budućeg vlasnika ovdje očekuje pravi „bondovski“ život. Po izlasku iz privatnog lifta, ulazi u svoj izuzetni dom kroz prostrani hol sa spektakularnim krovnim prozorom. Život među zvijezdama dočaraće i ogromna master spavaća soba sa prozorima od poda do plafona i krovnim prozorom iznad kreveta za uspavljivanje i buđenje s pogledom na nebo. Posebnu atrakciju predstavlja bioskopska sala za deset osoba, opremljena najsavremenijom audio-vizuelnom tehnologijom, kao i lični wellness kutak sa saunom i sobom za masažu.

Filmsku scenografiju zaokružuje terasa na krovu, sa očaravajućim pogledom na Kalemegdan, ušće Save u Dunav, Veliko ratno ostrvo i cjelokupan Belgrade Waterfront sa svjetlucavom staklenom fasadom Kule Beograd. Sa infinity bazenom i đakuzijem, platformom za sunčanje, barom sa roštiljem i natkrivenom trpezarijom, ova terasa je kao stvorena za druženja koja se pamte. Vaši prijatelji ne moraju da brinu za parking, jer u okviru podzemne garaže, penthausu u BW Riviera pripada privatni boks sa šest parking mjesta.

Na korak od svega što vam je potrebno

Život na najprestižnijoj lokaciji u gradu stanarima ovih glamuroznih dupleksa omogućava da uštede najdragoceniji resurs današnjice – vrijeme. Na svega nekoliko minuta šetnje su Kula Beograd, novi simbol prijestonice, i Galerija, mjesto vrhunskog šopinga, zabave i gastronomskih užitaka. Na korak od stanova je i BW Apollo sportski centar, koji ima zatvoreni bazen, spa centar, i najsavremeniju teretanu, a porodicama s djecom mnogo će značiti blizina Savskog parka, škole i vrtića. Iskoristite priliku da se upoznate sa najluksuznijim stanovima u Beogradu tokom Prodajnog dana koji će biti održan u petak, 25. novembra, od 12:00 do 19:00 časova. Više informacija možete pronaći na vebsajtu belgradewaterfront.com.

GalerijaKomentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članciNajnovije


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga