ODLUČIO ODBOR DIREKTORA

Vladan Drašković novi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore

Novi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore je Vladan Drašković, odlučio je, nakon javnog konkursa i sprovedenih intervjua, Odbor direktora te kompanije.Kako je saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore, Drašković je prethodno obavljao funkciju pomoćnika direktora za komercijalne poslove ACG i od avgusta je bio vršilac dužnosti izvršnog direktora, dok karijeru u avijaciji gradi u posljednjih deceniju.

“U njegovoj biografiji se izdvaja međunarodno iskustvo u avijaciji i korporativnom upravljanju koje je sticao u LSG Lufthansa Service Holding AG od 2013. godine“, navode.

Dodaju da je Drašković učestvovao u puštanju u rad jedinica za zemaljsko opsluživanje (ground service, in-flight logistics, airline catering) na aerodromima Moskva Domodedovo i Čeljabinsk (Rusija).

„Osim toga, vodio je projekte gradnje novih jedinica na aerodromima Soči (Rusija) i Riga (Letonija) i sa pozicije generalnog direktora upravljao jedinicama iz kategorije 150+ zaposlenih na aerodromima Krasnojarsk u Rusiji – od 2015. do 2017. godine i Lagos u Nigeriji od 2017. do 2022. godine. Govori engleski i ruski jezik”, zaključuju u ACG.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga