Novi detalji ubistva

Vukotić se predstavljao kao Nikola, njegov vozač bio sumnjiv

Na saslušanju u policiji, E. K. koji je bio za volanom automobila u kom su bili Vukotić, njegova trudna supruga Maša M. i njihova ćerkica, tvrdio je da porodicu ne poznaje
Na saslušanju u policiji, E. K. koji je bio za volanom automobila u kom su bili Vukotić, njegova trudna supruga Maša M. i njihova ćerkica, tvrdio je da porodicu ne poznajeJovan Vukotić, vođa škaljarskog klana koji je 8. septembra oko 18 sati ubijen u Istanbulu, kod sebe je imao dva mobilna telefona koja je njegov vozač E. K. pokušao da sakrije. Kako prenosi turski portal halktv.com.tr. vođa škaljarskog klana u Turskoj se predstavljao kao Nikola, prenosi Blic.

– Na saslušanju u policiji, E. K. koji je bio za volanom automobila u kom su bili Vukotić, njegova trudna supruga Maša M. i njihova ćerkica, tvrdio je da porodicu ne poznaje i da ih je kobnog popdneva samo vozio do Tržnog centra – prenio je ovaj portal.

E. K. za kog se ne navodi čiji je državljanin, navodno je u svom iskazu rekao:

– Ljudi su mi rekli da idu u Zorlu centar. Dok sam se vozio oko Mečičijekoja u južnom pravu E5, dvije osobe su pucale u vozilo sa motocikla, čiju tablicu nisam vidio. Vidio sam samo muškraca koji je bio pored mene, i koji je rekao da se zove Nikola. Vikao je od bola i bio je pogođen. U tom trenutku sam u šoku zaustavio vozilo. Kasnije je osobu na koju je pucano odvezla Hitna pomoć koja je došla na lice mjesta. Odvezli su i suprugu i dijete – rekao je navodno E. K. u policiji.

Policija je, kako se navodi, odmah pretresla vozača i njegov automobil, ali nisu pronađeni mobilni telefoni. S obzirom na to da je i sam imao ogrebotine na tijelu, i on je prebačen u bolnicu.

– Očevici su, međutim, ispričali da su vidjeli kako je vozač nakon napada odšetao do ograde pored puta i tamo se zadržao neko vrijeme, što im je bilo sumnjivo. Policija je otišla na mjesto koje su pokazali, detaljno pretražila okolinu i pronašla dva mobilna telefona skrivena unutar gvozdene ograde. Istražitelji su uzeli telefone i oni će biti detaljno pregledani tokom istrage ubistva – navodi turski portal.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga