NASTAVAK OBRAČUNA

Za nepuna tri mjeseca ubijena tri pripadnika kotorskih klanova

Nastavlja se obračun kriminalnih klanova. Za nepuna tri mjeseca ubijeni su u Budvi Milić Šaković, u Hrvatskoj Goran Vlaović i u četvrtak u Turskoj Jovan Vukotić, koji je slovio za vođu „škaljarskog klana“. Iz policije su nam nezvanično kazali da su putem međunarodnih kanala obaviješteni o likvidaciji u Turskoj.
Nastavlja se obračun kriminalnih klanova. Za nepuna tri mjeseca ubijeni su u Budvi Milić Šaković, u Hrvatskoj Goran Vlaović i u četvrtak u Turskoj Jovan Vukotić, koji je slovio za vođu „škaljarskog klana“. Iz policije su nam nezvanično kazali da su putem međunarodnih kanala obaviješteni o likvidaciji u Turskoj.U državi u kojoj je u septembru 2018. godine bio uhapšen, u četvrtak je ubijen Jovan Vukotić.

„Još nemamo zvaničnu potvrdu, dobio sam informaciju sinoć da je oko osam časova došlo do tog nemilog događaja. Kada se nalazio u svom vozilu zajedno sa vanbračnom suprugom i maloljetnom ćerkicom, tada je određeno lice prišlomotorom i ispalilo određene hice“, kazao je Damir Lekič, advokat Jovana Vukotića.

Vukotić je prema ocjeni istražitelja i ranije bio na meti. Zbog toga se vodi nekoliko postupaka.

„U Beogradu dok je bio u centralnom zatvoru bio je i tamo događaj, sada su ovdje dva procesuirana za događaj u istražnom zatvoru i za događaj kada ga je UP OB Kotor sprovela ispred policijske stanice u Kotoru“, dodao je Lekić.

Ubistvo Vukotića, koji je važio za vođu „škaljarskog klana“, treća je likvidacija za nepuna tri mjeseca.

U Hrvatskoj je 25. avgusta ubijen Goran Vlaović a 17. juna u Budvi Milić Šaković. I njemu, kao i Vukotiću, advokat je bio Lekić.

„Ne bih to komentarisao ništa, jednostavno to su neke stvari koje su se desile tako kako su se desile, žao nam je svima- Nemam tu što da kažem, to su bili momci koje sam ja branio i zastupao i u nekim stvarima, da li su se oni bavili nečim, šta su radili, to nije moja stvar niti sam ja ikad pitao. Obraćali su mi se za pružanje pravne pomoći i ja bih kao i svakom drugom građaninu, klijentu, pružio pravnu pomoć“, kazao je Lekić.

Podsjećamo, prije nešto manje od dva mjeseca potvrđena je optužnica protiv Vukotića, koju je podiglo Specijalno državno tužilaštvo.

Prema tom aktu, Vukotić je podstrekavao na ubistvo čelnika suparničkog „kavačkog klana“ Slobodana Kašćelana i Radoja Zvicera.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga