vrijeme za Novu godinu

Za Novu godinu bez padavina, temperatura do 20 stepeni

Meteorolog Branko Micev je podsjetio da je i ova godina počela izuzetno toplo, a temperatura vazduha u Podgorici je bila 20 stepeni, najtoplija u poslednjih 70. godina
Meteorolog Branko Micev je podsjetio da je i ova godina počela izuzetno toplo, a temperatura vazduha u Podgorici je bila 20 stepeni, najtoplija u poslednjih 70. godina


Foto: Jadran Boka

Sjutra, u subotu 31. decembra u jutarnjim satima očekuje se razvedravanje, a tokom dana očekuje se sunčano i stabilno vrijeme, kazao je meteorolog Branko Micev u izjavi za portal Dan.

Za Novu godinu očekuje se stabilno i vedro, sa temperaturom iznad prosječne. Na primorju i u Podgorici temperatura će biti na nivou šest i deset koje su iznad prosjeka. Ne očekuju se kiša i snijeg.

1,2. i 3. januara očekuje se pretežno i neuobičajeno toplo za ovo doba godine i neće biti padavina. Temperatura vazduha iznosiće između 15 i 20 stepeni u najtoplijim oblastima.

4. januara očekuje se prolazno oblačno, sa slabom kišom a u najvišim planinama vrlo slab snijeg.

5 i 6. janura više sunca, uglavom bez padavina.

U koliko ne dođe do promjene od 7,8, 9. očekuje se promjena vremena i nestabilne vremenske prilike sa kišom, koja će na sjeveru preći u snijeg, kazao je Micev.

A od 9. januara u koliko ne dođe do promjene može se očekivati snijeg u zimskim centrima.

Meteorolog Branko Micev je podsjetio da je i ova godina počela izuzetno toplo, a temperatura vazduha u Podgorici je bila 20 stepeni, najtoplija u poslednjih 70. godina.

Kazao je i da se sada ponavlja slična situacija.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services