Uprava policije

Za vikend uhapšeno 39 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Saobraćajna policija je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 51 saobraćajnu nezgodu, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, dok su četiri lica zadobila teške tjelesne povrede, a 18 lake povrede.
Saobraćajna policija je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 51 saobraćajnu nezgodu, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, dok su četiri lica zadobila teške tjelesne povrede, a 18 lake povrede.Pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 250 prekršajnih prijava, izdali 468 prekršajnih naloga, oduzeli 20 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola policija je lišila slobode 39 vozača, a jedna osoba je lišena slobode zbog krivičnog djela iz oblasti djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja. Od ukupnog broja vozača lišenih slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola njih 20 je lišeno slobode u Podgorici.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga