Zimske kotorske fešte

Završene Zimske kotorske fešte

Manifestacija Zimske kotorske fešte koju je organizovala Turistička organizacija Kotor završena je danas Papaladom ala maka i koncertom grupe Milky Wave na gradskoj rivi.
Manifestacija Zimske kotorske fešte koju je organizovala Turistička organizacija Kotor završena je danas Papaladom ala maka i koncertom grupe Milky Wave na gradskoj rivi.Načelnica Sektora za istraživačku, izdavačku djelatnost i komunikacije Turističke organizacije (TO) Kotor, Emilija Radulović, podsjetila  je za Radio Kotor da se Papalada ala maka tradicionalno održava u okviru manifestacije Od Božića do Božića, koja je ove godine organizovana u sklopu programa Zimske kotorske fešte.

,, Nadamo se da je kompletan program bio zanimljiv svim našim sugrađanima i gostima. Potrudili smo se da bude raznovrstan, sadržao je brojne koncerte, humanitarnu tombolu, posjetu Domu starih Grabovac,  kao i veliki koncert Zdravka Čolića, koji je nadmašio sva očekivanja. Papaladom smo zaokružili ovu zimsku priču 2022. i početak 2023. godine i zaista smo ponosni na ostvarene rezultate”- kaže Radulović.

Kako navodi, važan segment programa zimskih kotorskih fešti su posjete Djeda Mraza, Mrazica i vilenjaka svim školama i vrtićima u opštini Kotor.

,, Ovaj koncept praktikujemo već drugu godinu zaredom, a ove godine smo podijelili više od 3.800 paketića. Ponosni smo što smo uspjeli da obradujemo sve naše najmlađe sugrađane i družimo se sa njima. Veliku zahvalnost dugujemo brojnim sponzorima, koji su nam pružili podršku. Novčana sredstva koje smo sakupili na humanitarnim akcijama tokom trajanja ovog programa uručićemo Sindikalnoj organizaciji Službe zaštite i spašavanja Kotor”- zaključila je Radulović.

Podsjetimo, “Zimske kotorske fešte” počele su 1. decembra prošle godine  u organizaciji Turističke organizacije Kotor i NVU “Karampana”, a pod pokroviteljstvom Opštine Kotor i Turističke organizacije.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga