Pjesma o pola vijeka ljubavi

Zoro Martinetti: Priča o jednoj ljubavi – Blago domu…

Predstavljamo vam novu pjesmu “Blago domu”, Novljanina Zorana Zora Martinetti koji je više od pola vijeka član grupe „Exodusi“, a isti period svirao je i u Gradskoj muzici Herceg Novi.
Predstavljamo vam novu pjesmu “Blago domu”, Novljanina Zorana Zora Martinetti koji je više od pola vijeka član grupe „Exodusi“, a isti period svirao je i u Gradskoj muzici Herceg Novi.Priča o jednoj ljubavi i kako je nastala ova kompozicija je nesvakidašnja, a donosi nam je novski „oriđinal“ Zoro Martinetti.

„Inspirisana Mirinom i mojom ljubavnom pričom, našim gnijezdom koje traje preko 53 godine, jedne junske noći prošlog ljeta, pjesmom nas je iznenadila naša draga prijateljica, tekstopisac, Natalija Preočanin Samardžić, koja je iznjedrila ove dirljive i božanstvene stihove u kojima opisuje život, ljubav, dom i stavlja krunu na našu životnu priču.

Riječi su satkane od najdirljivijih emocija i mislim da je ovo svojevrsni nastavak i odgovor na pjesmu “Koga to volim u Herceg Novom”.

Suprug Natalije Preočanin, kompozitor Branislav Samardžić uradio je muziku, a aranžman naš sin Ivo Martinetti na Tajlandu (Thailand). Spot za ovu odu ljubavi takođe je uradila naša druga sreća u životu – sin Ivo, koji nam je za ovu priču bezrezervna podrška i njegov prijatelj koproducent spota Philippe Klose Guitar Man.

Zahvaljujem se našoj dragoj Nataliji, koja mi je natjerala suze na oči kada sam prvi put čuo pjesmu, njenom suprugu Branislavu i našem Ivu. Posebna zahvalnost ide vječitoj inspiraciji, mojoj saputnici, zlatnoj ženi Miri kojoj je i posvjećena pjesma.

“Najbolji brakovi su oni koji su izgrađeni pomoću timskog rada”- Fon Viver je rekao, a ja dodajem da je ova pjesma dokaz za to!” – poručio je Martinetti.

Poslušajte kako je to poslije više od 50 godina reći “Blago domu” tekst Natalija Preočanin Samardžić, muzika Branislav Samardžić, aranžman Ivan Ivo Martinetti, izvođač Zoran Zoro Martinetti, video produkcija Philippe Klose (Joe Bonamassa Guitar Man) i Ivan Ivo Martinetti, PR projekta Viktorija Samardžić.Komentari

2 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Hvala od srca za objavu samo jedna mala ispravka ja sam u Gradskoj muzici Herceg Novi proveo punih 50 godina

Bravo velemajstore, tako se pjeva !!!!Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services