Crnogorska pomorska administracija ozvaničena logomPomorska administracija

Kako je saopšteno, Ministarstvo kapitalnih investicija, prepoznalo je potrebu da prvi put Crna Gora formalizuje (kreira) prepoznatljiv vizuelni identitet crnogorske pomorske administracije:

„Ova ideja potekla je ne samo od činjenice da Crna Gora ima dugu pomorsku tradiciju, već su uzete u obzir aktivnosti u resornom ministarstvu, to jest u Direktoratu za pomorski saobraćaj i unutrašnju plovidbu, koje su smjerene na izradu obrasca identifikacione pomorske isprave, pomorske knjižice i ostalih obrazaca koji se izdaju u skladu sa zakonima iz oblasti pomorstva“, navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva kapitalnih investicija obratili su se Fakultetu likovnih umjetnosti Cetinje – studijski program Grafički dizajn, sproveli postupak jednostavne nabavke za pružanje usluge izrade idejnog rješenja logoa crnogorske pomorske administracije i usluge izrade knjige standarda odabranog rješenja.

 Komisija za izbor idejnog rješenja za logo crnogorske pomorske administracije, među sedam dostavljenih prijedloga, kao najbolje rješenje izabrala je logo autorke prof. mr Ane Matić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services