• Početak
  • Vijesti
  • Ekonomija
  • Decembar krajnji rok za rezervacije turističkih vaučera za prosvjetne, zdravstvene i socijalne radnike

Decembar krajnji rok za rezervacije turističkih vaučera za prosvjetne, zdravstvene i socijalne radnikeVlada Crne Gore

Realizacija turističkih vaučera je, kako je više puta naglašeno, moguća do 31. decembra, a zbog blagovremenog isplaćivanja sredstava izdavaoca privatnog smještaja pristup platformi www.vauceri.gov.me i rezervisanje smještaja je moguće vršiti do 20. decembra u ponoć.
U skladu sa Zakonom o budžetu i fiskalnoj odgovornosti sva plaćanja na kraju fiskalne godine neophodno je blagovremeno izvršiti, pa i plaćanja prema izdavaocima privatnog smještaja koji su korisnici mjere podrške koja se realizuje kroz program turističkih vaučera. U cilju obezbjeđivanja adekvatnog vremena potrebnog za ispunjavanje utvrđene procedure isplaćivanja sredstava iz državnog trezora bilo je neophodno ograničiti rok do kada se vrše rezervacije.
Takođe, koristimo priliku da informišemo javnost da je jednokratne turističke vaučere u iznosu od 200€, koji su se mogli koristiti za boravak u nekom od privatnih smještaja, do sada iskoristilo skoro 17 hiljada ljudi. S obzirom na to da još uvijek postoje oni koji nisu iskoristili ovu vrstu podrške, pozivamo korisnike da to učine u okviru navedenih rokova.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga