Skip to main content


Abazović poručio

Država za 17 dana od trajekta zaradila više nego što je do sada bio godišnji prihod

Država je od trajekta od 5. do 22. maja prihodovala 292.257 eura, objavio je danas na Tviteru predsjednik Vlade Dritan Abazović.
Država je od trajekta od 5. do 22. maja prihodovala 292.257 eura, objavio je danas na Tviteru predsjednik Vlade Dritan Abazović.To je, istakao je, znatno više nego što je do sada bio godišnji prihod – nešto više od 200.000 eura.

„A prošlo je svega 17 dana od kada je počela naplata“, naglasio je Abazović.

On očekuje da vrlo brzo dođemo do brojke koja će označiti otplatu prvog trajekta koji je u vlasništvu Morskog dobra i da ćemo do kraja glavne turističke sezone imati isplaćen značajan dio kompletne flote.

„Ovako se brani javni interes, uvećava državna imovina i distribuira pravda. Hvala svima, idemo dalje u nove pobjede za sve građane”, poručio je Abazović.Komentari

3 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

U Pobjedi čitam kritiku: da ovo nije sravnjeno sa pogonskim troškovima. Kako god – jadi sa catarom. Pritom: Regionalnim planom CG ucrtana je brza saobračajnica od Debelog brijega do mosta Sv.Neđelja-Opatovo. A to je dionaca primorske arterije Ploče-Skadar – sa već uspostavljenim Pelješkim mostom, pa sdkoro i do Ćilipa. Ali o tome niko ništa, nego samo jadikovanja oko catare.

Voljela bih samo,da nadlezni Organi zvannicno,stanu iza kupovine i koriscenja zastarjelih i devastiranih catara,ko zna odakle i kako nabavljenih…a,sa time,ne dao bog,da se kakvo zlo dogodi sa njima tokom voznje i sa jadnim narodom na njoma…Ja sam jednom se vozila,u aprilu,sa onom manjom i od smrada motora i iskre koje lete po mraku,iz njega,nije mi bilo uopste prijatno…lose,jako lose..

Mislila sam da ste vi glas svih mjestana Boke i da ste tu zbog nas i realne situacije..zasto mi nije predhodni komentar objavljen?!Istina je teska ili je sto drugo u pitanju?!


Povezani članci