air montenegro

Er Montenegro prevezao 300 hiljada putnika

Nacionalni avio-prevoznik Er Montenegro prevezao je od početka godine do danas 300 hiljada putnika.
Nacionalni avio-prevoznik Er Montenegro prevezao je od početka godine do danas 300 hiljada putnika.


Foto: Ilustracija

Tim povodom vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Er Montenegra, Dragana Frantov Nikolić i član Odbora direktora Orhan Hodžić, danas su na podgoričkom aerodoromu obradovali tristohiljaditu putnicu dok se čekirala za let iz Podgorice za Ljubljanu.

Iz nacionalne avio-kompanije su poručili da su zadovoljni brojem prevezenih putnika od početka godine do danas, ali i rezultatima koje su ostvarili u prethodnom periodu.

„Tokom ove godine, crnogorska nacionalna avio-kompanija učinila je puno toga kako bi Crnu Goru otvorila za nova tržišta i dodatno je pozicionirala kako u regionu, Evropi, ali i šire. Drago nam je da je od januara 300 hiljada putnika odabralo da putuje sa Er Montenegrom i ukazalo nam povjerenje, a posebno nas raduje što ovaj broj nastavlja da raste“, saopštili su iz kompanije.

U Er Montenegru žele da letovima koje će realizovati do kraja oktobra doprinesu i produžetku sezone, a intenzivno rade i na širenju mreže za narednu godinu, te planiraju povezivanje sa još pet novih destinacija.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga