Avio linije

Norwegian: Helsinki-Tivat od 29.marta, Oslo-Tivat od 23.juna

Norveška aviokompanija Norwegian planira da i ovog ljeta pokrene letove iz Helsinkija i Osla do crnogorskog aerodroma na pjeni od mora.
Norveška aviokompanija Norwegian planira da i ovog ljeta pokrene letove iz Helsinkija i Osla do crnogorskog aerodroma na pjeni od mora.Flota norveške low cost kompanije, sastavljena isključivo od aviona tipa Boing 737-800, održavaće liniju između Osla i Tivta od 23. juna do 18. avgusta, letovima svakog utorka i petka. Očekivana cijena karte u jednom pravcu na ovoj relaciji je oko 230 evra, a let na ovoj relaciji traje 3 sata 20 minuta, piše avioportal.me

Što se tiče leta na liniji Helsinki – Tivat, Norwegian će svake srijede letjeti od 29. marta do 11. oktobra. Najniže cijene karata na ovoj liniji su oko 120 evra za jedan pravac, a trajanje leta iznosi 3 sata i 5 minuta.

Karte za obe relacije su već u prodaji.

Nakon bankrota kompanije Norwegian, 2020.godine, uslijedilo je restruktuiranje pri čemu je donijet novi biznis plan. Taj plan podrazumijeva pokrivanje tržišta svog regiona, a da se tokom ljetnjih mjeseci uradi najbolje što može letovima do toplih mora.

Ovaj princip rada je prošle godine dobro funkcionisao te se očekuju još bolji rezultati ove godine.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga