• Početak
  • Vijesti
  • Ekonomija
  • Opština Herceg Novi omogućila elektronsko plaćanje poreza na nepokretnosti i turističke takse

elktronsko plaćanje poreza

Opština Herceg Novi omogućila elektronsko plaćanje poreza na nepokretnosti i turističke takse

Opština Herceg Novi je omogućila da građani sa bilo koje lokacije, bez čekanja na red u pošti ili banci, elektronskim putem plate porez na nepokretnosti i turističku taksu.
Opština Herceg Novi je omogućila da građani sa bilo koje lokacije, bez čekanja na red u pošti ili banci, elektronskim putem plate porez na nepokretnosti i turističku taksu.Na sajtu Opštine Herceg Novi www.hercegnovi.me na lijevoj strani uočićete dva banera, jedan je za plaćanje poreza na nepokretnosti, a drugi za plaćanje turističke takse. Klikom na jedan od ova dva banera ući ćete na obrazac u koji je potrebno unijeti lične podatake i iznos.

Plaćanje takođe možete izvršiti skeniranjem QR koda koji se nalazi na promotivnim flajerima: otvoriće vam se obrazac koji treba potpuno ispuniti, nakon čega možete izvršiti plaćanje. Za plaćanje na ovaj način morate na mobilnom telefonu imati instaliranu aplikaciju za čitanje QR koda.

Prilikom popunjavanja obrasca važno je da obratite pažnju: u slučaju da Vaš AOP broj ima manje od 6 cifara, potrebno je ukucati nule ispred AOP broja tako da isti ima šest cifara.

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga