Dogovoreni i dalji postupci u proceduri

Vlada će pristanište Pine ustupiti na korišćenje Opštini Tivat

Pristanište Pine Vlada će ustupiti na korišćenje Opštini Tivat, odlučeno je na današnjem sastanku premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, predsjednika Opštine Tivat Željka Komnenovića i predsjednika Upravnog odbora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Blaža Rađenovića. Sastanku su prisustvovali i pomoćnik direktora JPMD Nikola Rađenović i sekretar Sekretarijata za ekonomiju u Opštini Tivat.
Pristanište Pine Vlada će ustupiti na korišćenje Opštini Tivat, odlučeno je na današnjem sastanku premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, predsjednika Opštine Tivat Željka Komnenovića i predsjednika Upravnog odbora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Blaža Rađenovića. Sastanku su prisustvovali i pomoćnik direktora JPMD Nikola Rađenović i sekretar Sekretarijata za ekonomiju u Opštini Tivat.“Nakon određenog perioda bez upravljača ovim pristaništem i brojnim administrativno-pravnih problema koji su pratili ovaj slučaj, Vlada se odlučila na ovaj potez”, saopšteno je iz kabineta Abazovića.

Na sastanku su dogovoreni dalji postupci u proceduri ustupanja ovog pristaništa između Morskog dobra i Opštine Tivat.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services