Skip to main content


POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Američkoj državljanki u HN zapaljen auto „Strah me, ne znam da li neko želi da mi naudi i zašto“

Američkoj državljanki Radoslavi S., porijeklom iz Herceg Novog, u ovom gradu je, u noći između nedjelje i ponedjeljka zapaljen automobil.
Američkoj državljanki Radoslavi S., porijeklom iz Herceg Novog, u ovom gradu je, u noći između nedjelje i ponedjeljka zapaljen automobil.Radoslava u Americi živi gotovo 35 godina, a trenutno se nalazi u Herceg Novom kako bi obišla porodicu. Kako je ispričala za VOP, automobil, koje je kupila prije mjesec dana kako bi ga koristila dok je u Crnoj Gori, zapaljen je u ponedjeljak oko 2 sata ujutro.

“Probudila me snažna eksplozija, moja sestra koja takođe živi u istoj zgradi me zvala, vrištala, čula sam i druge stanare kako vrište, nismo mogli da izađemo iz zgrade jer je parking blizu ulaza, i sve je bilo u dimu. Ja sam iskočila kroz balkon koji je okrenut prema šumi, sa druge strane od ulaza”, prepričava Radoslava dramatičnu i besanu noć.

Sva sreća, kaže ona, da su vatrogaci brzo došli jer je prostor kod parkinga prepun kablova od struje koji su se mogli zapaliti i izavati veliki požar zgrade.

“Došli su i policajci i uzeli od mene podatke, a forenzičari koji su došli ujutro rekli su da je  automobil zapaljen benzinom”, kaže Radoslava. Dodaje i da je o incidentu obavijestila američku ambasadu.

“Pitali su me da li strahujem za svoj život, i nisam znala šta da kažem. Ne znam šta se dešava, i zašto bi bilo ko zapalio moj automobil. Nikakve kontakte nemam u Crnoj Gori, tu sam samo zbog svoje porodice, i ovo je veliki šok za mene. Vjerujte, sad kad legnem uveče, provjeravam je li sve dobro zaključano i razmišljam da li neko želi da mi naudi”, ispričala je Radoslava.

Ona kaže da još uvijek nema informacije da li policija ima neke rezultate u otkrivanju počinioca.

“Ja vjerujem da policija radi svoj posao, i nadam se da će otkriti ko je zapalio moj automobil i zbog čega. Da ne pominjem štetu, jer automobil nije imao kasko osiguranje i pozdravila sam se s novcem koji sam dala za njega”, kaže Radoslava.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Samo gledam šta pišu glupa i površna bagra ,jer ljudi niste ,nemate ništa ljucko i puni ste gorčine,prema dobrim ljudima ,prvo saznajte ko je i zašto uradio tako nešto poštenoj ženi ,koja treba da strahuje da dodje u svoj rodni grad ,da bih obišla rodjenu familiju.


Povezani članci