Puna sala ispratila poznate stihove kraljice sevdalinki

Amira Medunjanin oduševila publiku u Herceg Novom

Jedinstvenom energijom, predivnim glasom i duhovitim dosjetkama svjetski poznata sarajevska kraljica sevdaha sinoć je oduševila publiku u hercegnovskoj dvorani „Park“.
Jedinstvenom energijom, predivnim glasom i duhovitim dosjetkama svjetski poznata sarajevska kraljica sevdaha sinoć je oduševila publiku u hercegnovskoj dvorani „Park“.Puna sala je pažljivo ispratila i jakim aplauzima pozdravila nastup Amire Medunjanin i njenog benda, a mnogima se otela suza tokom srčanog i snažnog izvođenja koje je dalo novu dimenziju tradicionalnim sevdalinkama i nekim novijim numerama.

Amira Medunjanin se zahvalila publici koja je pjevala sa njom, a gradu Herceg Novom i JUK Herceg Fest na pozivu da bude dio proslave u čast Dana opštine. Novom je čestitala praznik i poželjela da u što skorije vrijeme ponovo nastupi u našem gradu.

„Neka veza postoji, u Herceg Novom je svaki put lijepo. Nastupala sam na festivalu gitare, na trgu ispred Muzičke škole i Kanli kuli. Ovo je prvi put da sam nastupala u dvorani „Park“ koja je prekrasna, vrhunski zvuk i produkcija. Ton majstor Bojan Cicak je uradio sjajan posao, on nam je peti član benda, a šesti je kompletna publika. Teško je objasniti šta se desi čovjeku na koncertu, to se ne može riječima ispričati. Pređem u potpuno neki drugi svijet, pršti emocija, osjećam je sa svih strana, plakali smo svi nekoliko puta i to je ok. I muške i ženske suze su ok. Znala sam da će biti dobar koncert, uželjeli smo se jedni drugih, ali nisam ovo očekivala“, izjavila je Amira Medunjanin za Radio – televizija Herceg Novi nakon koncerta.

U okviru programa u čast 28. oktobra, Dana oslobođenja i Dana opštine Herceg Novi večeras slijedi još jedan koncert – Mjesna muzika Đenović nastupiće na platou ispred zgrade Opštine Herceg Novi, od 19 časova.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services