Otović poručio

Blokade dok se ne nađe rješenje za Bolnicu Meljine

Protestovaćemo i radnim i neradnim danima i blokirati sve što se može blokirati dok se ne nađe rješenje za Bolnicu Meljine i ona ne uđe u sistem javnog zdravstva, poručio je predsjednik Skupštine opštine Herveg Novi Ivan Otović.
Protestovaćemo i radnim i neradnim danima i blokirati sve što se može blokirati dok se ne nađe rješenje za Bolnicu Meljine i ona ne uđe u sistem javnog zdravstva, poručio je predsjednik Skupštine opštine Herveg Novi Ivan Otović.Predstavnici lokalne zakonodavne i izvršne vlasti u Herceg Novom zajedno sa građanima u 11 sati blokirali su Granični prelaz Debeli brijeg, kako bi poslali poruku da Herceg Novi i njegovi građani neće dozvoliti zatvaranje Bolnice Meljine. Opština Herceg Novi najavila je da će blokada trajati dva sata.

Otović je poručio da današnji protest nije blokada upozorenja, već jasna poruka Vladi Crne Gore da mora naći način da pomogne Bolnici Meljine.

„Prvi put smo se okupili prije skoro tri sedmice, u međuvremenu nije se mnogo toga promjenilo. Lokalna samouprava, zajedno sa predstavnicima Bolnice, uložila je ogroman napor da dođe do poboljšanja statusa ove zdravstvene ustanove, da čujemo iz Podgorice to rješenje. Na žalost, to nismo čuli. Zbog toga smo prinuđeni da danas ponovo blokiramo granični prelaz Debeli brijeg. Blokiraćemo sve dok ne čujemo to rješenje i dok se to rješenje ne sprovede u djelo. Želimo da poručimo da ćemo protestovati i radnim i neradnim danima, blokirati sve što se može blokirati dok se ne spasi Bolnica Meljine i dok ona ne uđe u sistem javnog zdravstva Crne Gore“, kazao je Otović.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services