Bogat kalendar manifestacija novskog kulturnog ljeta
U julu će biti održani Međunarodni festival klasične muzike „Dani muzike“, Međunarodni sajam knjiga „Trg od knjige“, festival elektronske muzike „Choose Vision Festival“, filmski program „Open Air Cinema“, kao i druge manifestacije koje nisu dio festivalskih programa.

Kalendar manifestacija je kreirao Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi, kako bi predstavio i promovisao ponudu novskog kulturnog ljeta. Programi će biti organizovani u saradnji sa gradskim ustanovama kulture „Herceg Fest“, „Gradska biblioteka i čitaonica“ i „Muzej Mirko Komnenović i galerija Josip Bepo Benković“, a uz podršku lokalne uprave i Turističke organizacije.

„Herceg Novom će tokom naredna tri mjeseca biti domaćin velikog broja kulturnih programa: likovnih, muzičkih, književnih, filmskih. Kalendar manifestacija je raznovrstan i vjerujemo da će svako naći događaj koji odgovara njegovom ukusu. Pozivamo sve sugrađane i goste da nam se pridruže na lokacijama širom grada i uživaju u programima novskog kulturnog ljeta“, poručuju iz Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga