Koncert Perpera u Portonovom

Čarolija Portonovi Prazničnog bazara i nesvakidašnje dekoracije oduševila posjetioce

Praznična sezona u Portonovom je uveliko počela. Od nedavno ovaj rizort krasi najvaće jelka u Crnoj Gori, a sinoć je na oduševljenje svih ljubitelja novogodišnje čarolije otvoren i Portonovi Praznični bazar. Direktorica marketinga i komunikacija Portonovog, Adrijana Husić, kazala je da ih posebno raduje veliki broj ljudi, kako lokalaca tako i posjetilaca iz inostranstva.
Praznična sezona u Portonovom je uveliko počela. Od nedavno ovaj rizort krasi najvaće jelka u Crnoj Gori, a sinoć je na oduševljenje svih ljubitelja novogodišnje čarolije otvoren i Portonovi Praznični bazar. Direktorica marketinga i komunikacija Portonovog, Adrijana Husić, kazala je da ih posebno raduje veliki broj ljudi, kako lokalaca tako i posjetilaca iz inostranstva.“Sve ove aktivnosti radimo sa ciljem da se sama sezona produži, i da negdje pokažemo da i primorska mjesta mogu biti destinacija koju ljudi biraju ne samo tokom ljetnjih mjeseci, nego i nakon toga”, kazala je ona.

Husićeva je istakla da pored brojnih posjetilaca, Portnovi rizort bilježi i velike preglede na društvenim mrežama, te da je impresivna jelka dostigla već preko 700,000 pregleda.

“Pored toga, magična dekoracija koja je tu bila i prošle godine, obogaćena je i ove godine magičnim lajt šoum, koji je urađen specijalno za sam Portonovi. Pored svih aktivnosti koje su tu do 8. januara, posjetioci će moći da uživaju u Prazničnom bazaru i brojnim drugim aktivnostima kao što su koncerti, određeni performansi, ali i manifestacije za djecu.’’

Ona je napomenula da su sve aktivnosti u Portonovi rizortu besplatne, i još jednom istakla zadovoljstvo zbog velike posjećenosti rizortu.

Pored nezaboravnog laserskog šoua, za poseban ugođaj u pretprazničnoj atmosferi i početak Portonovi Prazničnog bazara upriličen je koncert crnogorske grupe Perper. Posjetioci su bili u prilici da probaju razne delicije, koje su specijalno za ovu priliku pripremili vlasnici prazničnih kućica koji će biti na Portonovi Marina trgu sve do 8. januara.

Više informacija o dešavanjima u Portonovom možete naći na linku portonovi.com/festiveseason

GalerijaKomentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services