Herceg Novi

Cvjetna povorka 54. Praznika mimoze 18. marta

Cvjetna povorka 54. Praznika mimoze, koja je prvobitno bila zakazana za 03. mart, biće najvjerovatnije održana u subotu, 18. marta.
Cvjetna povorka 54. Praznika mimoze, koja je prvobitno bila zakazana za 03. mart, biće najvjerovatnije održana u subotu, 18. marta.Ukoliko vremenski uslovi dozvole, na trasi od platoa ispred Opštine Herceg Novi do Trga Nikole Đurkovića plesnim tačkama će se predstaviti 13 grupa iz novskih vrtića, sve četiri osnovne škole i Dječijeg doma „Mladost“.

Kako je ranije najavljeno, deset grupa će nositi nove kostime, dok će tri biti revijalne i predstaviće nam pregled sjajnih maski iz proteklih godina. Povorku će predvoditi male mažoretke i Gradska muzika Herceg Novi, a na glavnom gradskom trgu će nastupiti i dječji hor “Cvrkutići”.

Podsjećamo, narednog vikenda biće održana i dva zabavna događaja: u subotu 11. marta Mimoza Dance Festival na kojem učestvuje značajan broj djece, dok je za nedjelju 12. mart zakazan Karotrc.

Organizator Cvjetne povorke 54. Praznika mimoze je Opština Herceg Novi -Sekretarijat za kulturu i obrazovanje, uz podršku JUK Herceg Fest i Turističke organizacije Herceg Novi.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services