Sastanak

Direktor Fonda PIO u posjeti Opštini Herceg Novi, razmatrana nova lokacija za Fond PIO

Direktor Fonda PIO, Ranko Aligrudić boravio je danas u posjeti Opštini Herceg Novi, gdje je sa predsjednikom Stevanom Katićem razgovarao o više aktuelnih tema, među kojima su preseljenje zaposlenih Fonda u nove prostorije i mogućnost saradnje po pitanju izgradnje stambenih jedinica za hercegnovske penzionere, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.
Direktor Fonda PIO, Ranko Aligrudić boravio je danas u posjeti Opštini Herceg Novi, gdje je sa predsjednikom Stevanom Katićem razgovarao o više aktuelnih tema, među kojima su preseljenje zaposlenih Fonda u nove prostorije i mogućnost saradnje po pitanju izgradnje stambenih jedinica za hercegnovske penzionere, saopšteno je iz Opštine Herceg Novi.Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Mirko Mustur, menadžer Opštine, Dušan Vukić i Milica Subotić ispred hercegnovske područne jedinice Fonda PIO.

Aligrudić je predstavnike lokalne samouprave informisao da će u narednom periodu lokalna područna jedinica Fonda PIO preseliti u nove prostorije. Takođe, jedna od tema razgovora bila je i rješavanje stambenih potreba za novske penzionere.

S obzirom da je i u prethodnom periodu bilo razgovora na ovu temu sa predstavnicima Udruženja penzionera iz Herceg Novog, odnosno da se za potrebe izgradnje stambenih jedinica ustupi parcela na adekvatnoj lokaciji koja bi zadovoljavala sve parametre, a da Fond PIO i stambena zadruga za izgradnju stanova ulože sredstva kako bi ovaj projekat bio realizovan, učesnici sastanka saglasili su se da je potrebno intenzivirati napore i krenuti u rješavanje ovog problema.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ranko moj dobri i pošteni,ova govna iz vlade će te spriječiti kao da vidim. Oni to ne vole. Ne vole poštene i ljude od akcije. Ti,kao i ovi dobri ljudi iz h novog ste im trn u oku. Želim vam sve najbolje !


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga