Herceg Novi

Divlje deponije u prigradskim naseljima sve češći prizor (FOTO)

Iz preduzeća Čistoća D.O.O. apeluju na sugrađane na pravilno odlaganje otpada. Navodeći da pored svakodnevnih obaveza čišćenja javnih površina su sve učestalije primorani organizovati akcije čišćenja divljih deponija u prigradskim naseljima.
Iz preduzeća Čistoća D.O.O. apeluju na sugrađane na pravilno odlaganje otpada. Navodeći da pored svakodnevnih obaveza čišćenja javnih površina su sve učestalije primorani organizovati akcije čišćenja divljih deponija u prigradskim naseljima.U njihovom saopštenju se navodi : „Na žalost, koliko god truda da se ulaže da se otpad pokupi slike kolega sa terena se ponavljaju svakodnevno. Nesavjesni građani u prirodi odlažu sve što im ne treba. Od kauča, dušeka, kućanskih aparata i raznog drugog otpada, tu je i otpad sa gradilišta, odnosno šut. Jutros su naše kolege po nimalo prijatnom vremenu raščišćavale jednu takvu deponiju u Zelenici – Marići. Okosili su rastinje oko kontejnera i pokupili veću količinu raznog otpada, a iza svega toga pojavila se deponija šuta.“Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Da li je moguće da ima ovakvih kretena i da rade ovakve stvari.Svako od nas je vezan na bilo koji način ta turizam a ove pojave samo štete.Uvesti kamere i rigorozno kažnjavati pojedince.Odakle potiču ti ljudi ,oni su za jazbinu.


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga