Dugo očekivano gostovanje: Večeras koncert Beogradskog sindikata na Kanli kuliFoto: Jadran Boka

Poslije trijumfalnog koncerta na prepunom beogradskom Tašmajdanu, kada je preko deset hiljada posjetilaca „svi ko jedan“ zajedno sa bendom, puna tri sata pjevalo svaki stih njihovih legendarnih pjesama, hip hop heroji sa Dorćola stižu u Boku na Crnogorsko primorje.

Za koncert „Beogradskog sindikata“ u Herceg Novom i u cijeloj Crnoj Gori vlada izuzetno veliko interesovanje, pa se očekuje i dolazak velikog broja posetilaca iz Srbije i Republike Srpske, pogotovo što se koncert održava u sred turističke sezone. Nesumnjivo je da će Kanli kula biti suviše mala da primi sve zainteresovane da prisustvuju „sindikalnom treningu“, kako članovi „Beogradskog sindikata“ nazivaju svoje koncerte.

Ukupnoj atmosferi na kanli kuli značajan doprinos daće i fantastični gosti, među kojima je i fenomenalni guslar Maksim Vojvodić sa svojom izvornom pjevačkom grupom „Peče“, uključujući i pjevačicu duhovne i etno muzike Branku Zečević. Na koncertu će nastupiti „kulturno-umjetničko društvo Ilija kišić“ iz Zelenike, Pjevačka grupa „Prepodobna kasija konstantinopljska“ i hor „Sveti Sava“ iz Herceg Novog.

Osim legendarnih pjesama, koje su obilježile cijelu post-petooktobarsku epohu, „sindikalci“ će publici predstaviti i seriju najnovijih hitova poput „Ljubav u inat“, „Među zvezdama“, „Moja sudbina“, „Stara garda“ sa Nikolom Rokvićem kao i „I dalje kidam“ hit pesma iz filma „Zlatni dečko“.

Frontmen „Beogradskog sindikata“ Feđa Dimović, koji se odmara sa porodicom na Crnogorskom primorju, kaže da sa velikim nestrpljenjem očekuje koncert u Herceg Novom; „Posebno me oduševljava fantastični ambijent Kanli kule, tako da ćemo imati sve uslove da ponovimo energiju i atmosferu Tašmajdana, ali u jednom mediteranskom ambijentu kakav ima samo naša prelepa Boka. Izuetno će biti i to što će, zahvaljujući turističkoj sezoni, koncertu moći prisustvovati naši ljudi iz svih naših krajeva koji leto provode na Crnogorskom primorju. Ikoristiću priliku da pozdravim i pozovem na koncert naše prijatelje iz cele Crne Gore – Podgorice, Nikšića, Pljevalja, kao i obližnjeg Trebinja. Siguran sam da ćemo svi zajedno napraviti koncert koji će se godinama pamtiti i spominjati“.

Znači, vidimo se srijedu 10. avgusta na Kanli kuli, u Herceg Novom, na velikom „sindikalnom treningu“ Beogradskog sindikata – SVIZAJEDNO!!!

 Karte možete kupiti na tvrđavi Kanli kula svakog dana od 9-21 časova, kao i na biljetarnici dvorane „Park“ svakog radnog dana od 9-12 i 19-21 časova.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services