Festival plesa

Festival plesa ovog vikenda u Herceg Novom

“Mimosa dance festival” prošle godine je postavio čvrste temelje ozbiljnom organizacijom, priznatim sudijama i modernim pristupom takmičenju, pa su se i ove godine pozivu odazvali brojni klubovi.
“Mimosa dance festival” prošle godine je postavio čvrste temelje ozbiljnom organizacijom, priznatim sudijama i modernim pristupom takmičenju, pa su se i ove godine pozivu odazvali brojni klubovi.“Mimosa dance festival” prošle godine je postavio čvrste temelje ozbiljnom organizacijom, priznatim sudijama i modernim pristupom takmičenju, pa su se i ove godine pozivu odazvali brojni klubovi. U drugom izdanju festivala čiji organizator je novski KSC DiANo publika će imati priliku da uživa u 82 koreografije, u izvođenju 15 klubova. Otvaranje je zakazano za subotu, 11. marta, u dvorani “Park”, sa početkom u 10 časova.

Na završnoj, gala večeri, koja je zakazana istog dana od 20.30 časova u dvorani “Park”, biće izvedeno 10 najboljih koreografija, od kojih za tri biti dodijeljene nagrade. Takmičare će ocijenjivati nacionalni i internacionalni žiri, predvođen jednim od najvećih regionalnih imena, Vlatkom Pavlevskim iz Sjeverne Makedonije, a u čijem sastavu u su Avletina Kapusta, Tanja Čolević, Jasmina Rešetar, Nevena Dragnić, Anea Genzić, Tanja Dukić Cičić i Kristijan Bogdanović.

Uvertira za “Mimosa dance festival” je “Veče plesa” koje će večeras od 20 časova biti održano u Gradskoj kafani. Projekat su podržali Opština Herceg Novi, JUK Herceg Fest i Gradska kafana.

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services