Formiran prvi Mjesni odbor Nove srpske demokratije u Zelenici
Jednoglasnom odlukom za predsjednik Mjesnog odbora NSD-a izabran je Veljko Mihailović.

Jovan Mićunović je istakao da se ideja osnivanja odbora u Zelenici nametnula zbog brojnosti simpatizera ove stranke u ovom mjestu i da se očekuje osnivanje odbora u ostalim Mjesnim zajednicama. Ideja je da se konkretnim potezima i aktivnostima koji će se preduzeti ovo mjesto unaprijedi bez obzira na političku stranu ove ideje. Smatrajući da potrebe mjesne zajednice najbolje znaju upravo ljudi koji u njoj žive.

Božo Ukropina ispred Opštinskog odbora NSD-a izrazio je veliko zadovoljstvo što je ova stranka uvijek ostvarivala najbolje rezultate upravo u Zelenici. Želja za osnivanjem Mjesnog odbora je kako navodi postojala i ranije, nakon Zelenike očekuje nas i Igalo, zatim Bijela i Pode, tako da se nadamo da će kroz mjesec dana formirati četri odbora. Ono što je vrlo važno jeste da je su mijesni odbori formiraju u cilju bolje komunikacije stranke.

Ivan Otović je poručio da sa dva odbornika u lokalnom parlamentu ispred Nove srpske demokratije uspijevamo da budemo vidljivi i prepoznatljivi na novskoj političkoj sceni. Neophodno je se kroz Mjesne odbore čuju potrebe građana i glasača. Ono što je u planu u skorijem periodu je formiranje kluba mladih koji će se uključiti u rad Nove srpske demokratije jer smo tokom svih pregovora i dosadašnjeg vršenja vlasti se pokazali kao ozbiljan politički faktor što je pokazala nedavna blokada u Zelenici koja je okupila značajan broj ljudi.

Zoran Pestorić je pozdravio prisutne uz poruku da je Zelenika već duži niz godina pokazivala lojalnost Novoj srpskoj demokratiji uz želju da se Mjesni odbori formiraju sa ciljem da se kroz razgovor problemi i interesi građana lakše i brže ostvaruju. Iz Mjesne baze je će se čuti glas naroda koji glasa već decenijama, mora se priznati da građanima mora pomoći.

Novoizabrani predsjednik mjesnog odbora Veljko Mihailović je istakao zahvalnost na povjerenju uz riječi da će za miještane biti uvijek tu.

Nikola Vuksanović u svojstvu odbornika u lokalnom parlamentu je izrazio zadovoljstvo zbog formiranja Mjesnih odbora uz čestitke Veljku Mihailoviću uz nadu da će sa formiranjem sljedećih mjesnih odbora pospješiti rezultate Nove srpske demokratije u Herceg Novom.

Prisutni su izrazili zadovoljstvo zbog formiranja odbora uz nadu da će u skorijem periodu formirati odbori i za druge dijelove opštine i time nastaviti niz aktivnosti koje su u planu u cilju poboljšanja komunikacije  građana Herceg Novog i lokalne samouprave.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga