FOTO „Bolnica je zdravlje naseg grada, sve je u rukama građana i nadležnih“
Više stotina građana okupilo se ispred bolnice u Meljinama kako bi pružili podršku zaposlenima, ali prije svega poslali jasnu poruku – Bolnica ne smije biti zatvorena!

„Ako treba svakog dana da izlazimo i da mitingujemo, tražimo za našu bolnicu jer ova bolnica je zdravlje ovog grada. Da bi tokom ljeta došli do kotorske bolnice treba nam tri sata vožnje, za to vrijeme desetine života može da se izgubi“, poruka je sa protesta.

viber image 2022 01 15 11 56 57 088

Potpredsjednik SO Mirko Mustur je danas istakao da će se raditi sa kadrovima. U bolnici smatraju da se mora razmišljati kako će se dovesti kadrove u bolnicu.

viber image 2022 01 15 12 12 32 257

„U uslovima pandemije smo imali 19 hiljada pregleda na hiruškom kabinetu, to vam sve govori. Sve je u rukama građana, lokalne vlasti, Vlade, ministarstva zdravlja, Fonda. Drago mi je da ste u ovom broju tu. Svjedoci ste da i pored ovakvih uslova niko nikada nije vraćen sa vrata ove bolnice. Mi smo do sada upozoravali a uvijek dobijali obećanja. Mislim da je sada vrijeme za konkretne poteze. Vi ste snaga i mi smo snaga, sve polazi od nas!“, poručila je danas doktorica Krivokapić, hirurg.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga