Skip to main content


Herceg Novi

Gotovo milion eura za sanaciju puteva u Herceg Novom

Opština Herceg Novi raspisala je tri tenderska postupka za sanaciju puteva u Igalu, centru grada, Mojdežu, kao i u ostalim mjesnim zajednicama, ukupne vrijednosti 950 hiljada eura.
Opština Herceg Novi raspisala je tri tenderska postupka za sanaciju puteva u Igalu, centru grada, Mojdežu, kao i u ostalim mjesnim zajednicama, ukupne vrijednosti 950 hiljada eura.U Igalu i Herceg Novom će biti sanirane ulice Sava Ilića i Save Kovačevića, Sarajevska ulica i ulica Bokeljskih mornara, za šta je izdvojeno 360 hiljada eura.

U Mojdežu će biti sanirani lokalni put do filter stanice (700m), put kod crkve Sv. Spasa, lokalni put od spomenika do zaseoka Porobići (915m), za šta je izdvojeno 220 hiljada eura.

Takođe, u planu je i sanacija kraka Trebinjske ulice (od magistrale ka Servisnoj zoni), ulice Jadranska magistrala-Šćepoševići, lokalne saobraćajnice na Podima, puta Kosići (Mokrine), ulice Narodnog fronta (Meljine), puta u Zelenici od Doma penzionera do kapije PKB-a, puta u Sasovićima (od Šimraka do Pješivaca), ulice Palih boraca i Norveško naselje (Baošići), puteva na Luštici (Tići, skretanje za Veslo, Zabrđe Vatrogasni dom, Bogetići i Begovići), za šta je izdvojeno 370 hiljada eura.Komentari

3 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Molim vas kod zig zag igraone iznad mali most imaju tri rupe na mostu viri zeljezo da se to sanira ako moze sto prije

Kamioni Ivovića preduzimsča, starog aktiviste depesa odvoze,posebno vikendom, šut i zemlju na divlje deponje prema crkvi Sv.Nikole u Baošić. Ima li ko da mu stane na put ili to svi rade zajedno!

По ривијери, посебно у Ђеновићима ни цент нијесте уложили. Знамо зашто, господин Катић има лични конфликт са неким. Да ли је то уреду. Догодине празник мимозе организујте у Суторинском пољу.


Povezani članci