Kompletirano 90 odsto posla

H.Novi – u toku projekat obnavljanja saobraćajno-turističke signalizacije

Saobraćajno-turistička signalizacija u gradskim zonama Herceg Novog, na potezu od Igala do Meljina, ubrzo će biti potpuno obnovljena kroz projekat koji finansira lokalna uprava. Radovi na zamjeni signalizacije su u završnoj fazi i u narednih deset dana će na svim pozicijama umjesto oštećenih biti postavljeni novi znakovi.
Saobraćajno-turistička signalizacija u gradskim zonama Herceg Novog, na potezu od Igala do Meljina, ubrzo će biti potpuno obnovljena kroz projekat koji finansira lokalna uprava. Radovi na zamjeni signalizacije su u završnoj fazi i u narednih deset dana će na svim pozicijama umjesto oštećenih biti postavljeni novi znakovi.Prema riječima sekretara za komunalne djelatnosti, Vasilija Seferovića, radovi na zamjeni signalizacije započeti su sredinom jula, do sada je kompletirano 90 odsto posla, a do kraja naredne sedmice će biti završeno postavljanje znakova na svim planiranim pozicijama.

Opština Herceg Novi je za ovu namjenu izdvojila 20 hiljada eura, a radove na sanaciji i postavljanju ukupno oko 80 tabli izvodi preduzeće “Reklame Svijet”, koje je izabrano na javnom pozivu kao najpovoljniji ponuđač. Signalizacija je raspoređena prema projektu koji je izradila Agencija za izgradnju i razvoj u saradnji sa Turističkom organizacijom.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga